tiistai 27. lokakuuta 2009

Puheenjohtajaksi Antti Kurvinen

Keskustanuorten Liittokokous on nyt sitten ohi. Tavoitteiksi asetettiin Antti Kurvinen puheenjohtajaksi ja Kaisa Pihlaja Liittohallitukseen. Molemmat tavoitteet saatiin läpi, eikä sille riemulle meinannut tulla loppua.

Olin Kurvisen kampanjassa jollain tavalla mukana alusta asti, vaikka nyt en mitenkään virallisella pohjalla. Liittokokouksessa toiminkin Kurvisen epävirallisena "kampanjapellenä". Laulatin porukkaa ja yritin pitää innostunutta fiilistä yllä. Vaikka meidän väki oli niin mahtavaa, että tunnelma oli katossa jo valmiiksi. Pidin myös Antille kannatuspuheen ja kisailin Kekkosen Haarikan puhekilpailussa. Puheenlahjani riittivät kolmannelle sijalle, mutta aplodit olivat kyllä kovimmat, kiitos omien kannatusjoukkojen.

Viikonlopun aikana tutustuin taas kymmeniin uusiin ihmisiin ja pikkuhiljaa alan noissa piireissä olemaan tuttu naama. Ensi viikonloppuna sitten puolueristeily, joka on taas hetkeksi aikaa viimeinen poliittinen tapahtuma. Hieman lepoa aika kiireisen syksyn jälkeen.

Maanantaina sairastuinkin kampanjastressin laukeamisesta johtuvaan flunssaan. Oli kyllä täysin odotettavissa, olin Antin kampanjassa täydellä sydämellä mukana alusta asti. Uskon täysin siihen, että Antti on mies paikallaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti