tiistai 6. lokakuuta 2009

Päivitystä

Paljon on tapahtunut sitten edellisen kirjoitukseni, onhan siitä jo lähes vuosi.

Lokakuun lopulla päätin lähteä Keskustanuorten Liittokokoukseen ja sehän oli menoa sitten. Seuraavalla viikolla pääsin Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten johtokuntaan. Tammikuussa pääsin Kerttu-verkoston hallituksen varajäseneksi. Politiikka imaisi kerralla ja kunnolla monen vuoden sivustakatsomisen jälkeen.

Joulukuussa sain kolumnistin paikan Mensalainen-lehdessä. Kirjoitan siihen joka toinen kuukausi edelleen.

Maaliskuun alusta toukokuun loppuun asuin Shanghaissa. Olin opiskelijavaihdossa Donghuan yliopistossa. Elämys oli kyllä mitä mainioin ja näin säiden kylmetessä sinne tahtoisi kovasti takaisin. Kolme kuukautta erossa ystävistä ja perheestä oli tietysti rankkaa, mutta se mikä ei tapa, vahvistaa. On myös aika valaisevaa asua kolme kuukautta kommunismin ympäröimänä.

Kesä menikin hääsuunnitelmia tehdessä, avioiduin 25.7.2009. Olen edelleen Panula, nyt vain rouva. Sukunimeäni en mennyt vaihtamaan, on mukava olla Suomen ainoa tämänniminen.

Syksy on mennyt politikoidessa. Tuntuu, että joka viikonlopulle on jotain. Elokoulu oli aivan mahtava kokemus ja piirin syyskokouksessakin pääsin jatkokaudelle. Kerttujen hallitukseen en edes hakenut ensi vuodelle. Tuntuu tuo aika olevan sen verran vähissä muutenkin. Kerttujen kaltaiselle järjestölle tekee myös hyvää, että hallituksessa on vaihtuvuutta. Seuraavana tähtäimenä olisi saada liittokokouksessa omat ehdokkaat läpi.

Jatkuva kiire painaa päälle, mutta en silti ole ollut näin tyytyväinen elämääni pitkään aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti